Kaartje groot en klein

Kaartje erbij?

Bestel nu en krijg er een kaartje bij! Als je wilt pak ik jouw bestelling gezellig in en schrijf ik het kaartje voor je. Speciaal voor als je niet bij jouw geliefden op bezoek kunt.

Het zijn rare tijden! Het Corona virus heerst en heel de wereld lijkt veranderd. Ik merk het zelf ook. Een bestelling afleveren bij een vaste klant gaat nu niet samen met een bakje koffie en een beschuitje met muisjes, maar het wordt een kort voordeur gesprek. Of ik rijd naar een dorp verderop voor een passessie door het raam. Koorts in het huis, dus toch echt maar even niet naar binnen. Ik heb nog nooit zoveel bloemetjes verstuurd, en chocola en wijn bezorgd hier en daar.

We motiveren elkaar met positieve berichten op Facebook, we zetten aan tot lokaal shoppen en proberen verbonden te blijven via allerlei internet en telefoon kanalen.

Ook ik wil graag een klein beetje extra’s doen in deze tijd. Mijn vriendin Joyce van Sterck Merck had nog prachtige kaarten liggen uit de voormalige winkel KWEEK. Ik maakte twee shirts voor haar zoon in ruil voor deze kaarten. Ook leuk om in deze tijd zo elkaar een beetje te kunnen helpen ;-).

Bestel je dus nu jouw handgemaakte kleding krijg je er een gratis kaartje bij! Geef duidelijk in de bestelnotities aan welk kaartje je wilt ontvangen! Hier kun je ook kwijt wat je er op geschreven wilt hebben, en of de bestelling ingepakt moet worden. Wil je dat ik de bestelling naar een ander adres stuur? Geef dat hier duidelijk aan, en dan zorg ik dat het bij de juiste ontvanger terecht komt!

Deze kaarten zijn beperkt in aantal, dus het is voor nu zolang de voorraad strekt! Als deze op zijn, shop ik nieuwe zolang de quarantaine duurt.

Stay safe! Inge

Geplaatst in Laatste nieuwtjes en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *