Over Kleine Benjamins

img_4920Kleurrijke handgemaakte kinderkleding

Welkom bij Kleine Benjamins, wat leuk dat je mij gevonden hebt! Op mijn website bestel je de tofste handgemaakte kinderkleding voor kinderen van 0-6. Grotere maten zijn ook mogelijk, die bestel door mij even te mailen!

Handgemaakt precies op maat

Je kunt artikelen bestellen uit de webshop, zoals deze rokken of shirts. Er staat handgemaakte kinderkleding in die al kant en klaar te bestellen is, of je laat een kledingstuk op maat maken een kiest uit het album Stoffen op Voorraad.

Ook als je een andere sortie kledingstuk zoekt, maak ik deze graag voor je op maat! We zoeken samen naar het gewenste patroon, en de juiste stof. Dan nemen we de juiste maten op en pas ik het kledingstuk zo aan dat het perfect past! Ik houd ervan als kinderen in hippe kleding over straat kunnen, en dan ook nog kleding waarin je lekker kunt ravotten.

Kleine Benjamins en verantwoord ondernemen

Ik probeer zo veel mogelijk gebruik te maken van eerlijke stoffen. Stoffen die op een veilige manier gemaakt en geverfd worden en waarvoor de makers eerlijk betaald worden. Ik heb daarom besloten om vooral biologische stoffen in te gaan kopen. Daarbij zijn er steeds vaker prachtige ontwerpen te vinden.

Mail me gerust jouw vragen, of bestel jouw unieke handgemaakte kinderkleding.

Lieve groet!
Inge Kegel