Over Kleine Benjamins

img_4920Kleurrijke handgemaakte kinderkleding

Welkom bij Kleine Benjamins! Sinds 2015 maak  en verkoop ik handgemaakte kinderkleding en babykleding in vrolijke prints. Ik ontdekte dat vooral jongenskleding vaak duizend-in-een-dozijn was, en meestal met heel weinig kleuren, of alleen blauw. Of er stond een  superheld of tekenfilm karakter op. Dat is leuk, maar geen hele kledingkast vol. En omdat ik toch kleding maakte kwam er steeds vaker de vraag of ik ook wat voor de zoons van vriendinnen wat kon maken.

Handgemaakt precies op maat

Kleine Benjamins maakt onder andere kleding voor KWEEK conceptstore aan het Zuivelplein 3a in Bergen op Zoom. Je kunt artikelen bestellen uit de webshop, zoals deze rokken of shirts. Daarnaast maak ik kleding graag voor jou op maat. Dan nemen we de juiste maten op en pas ik het kledingstuk zo aan dat het perfect past! Ik houd ervan als kinderen in hippe kleding over straat kunnen, en dan ook nog kleding waarin je lekker kunt ravotten.

Blogjes

Op mijn blog schrijf ik over de nieuwe projecten die ik beleef en aanga. Daarnaast kun je wat ervaringen lezen die ik schreef voor Lotje en Co, een community voor ouders van een zorgintensief kind.

Kleine Benjamins en verantwoord ondernemen

Ik probeer zo veel mogelijk gebruik te maken van eerlijke stoffen. Stoffen die op een veilige manier gemaakt en geverfd worden en waarvoor de makers eerlijk betaald worden. Ik heb daarom besloten om vooral biologische stoffen in te gaan kopen. Daarbij zijn er steeds vaker prachtige ontwerpen te vinden.

Mail me gerust jouw vragen, of bestel jouw unieke handgemaakte kinderkleding.

Lieve groet!
Inge Kegel