Verzenden en retourneren

Verzenden & retourneren

Vanaf €50,- is verzenden binnen Nederland gratis, onder dat bedrag betaal je €4,95 verzendkosten. Voor hele kleine bestellingen (zoals de make up pads) heb ik een speciale regeling. Je krijgt namelijk het verschil in betaalde en werkelijke verzendkosten van mij terug in de vorm van een tegoedbon. De reden hiervan dat het erg complex is om precies vooraf uit te rekenen of ik 1 of meer postzegels op jouw pakketje moet plakken. Of dat het misschien beter is dit met de brievenbuspakjes mee te sturen. Maar ik begrijp ook dat €4,95 voor een paar make up pads erg veel lijkt. Vandaar deze oplossing.

De verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk bedragen €11,25 en zijn gratis vanaf €100,- besteding. De pakketjes worden verzonden met MyParcel (PostNL). 

Levertijden

De door jou gekochte items die op voorraad zijn worden zo snel mogelijk verzonden. Dat betekent dat ik deze binnen enkele dagen zal verzenden. Indien je een bestelling plaatst waarbij het product specifiek naar jouw wensen gemaakt wordt is de levertijd afhankelijk van de drukte op dat moment en de beschikbaarheid van de gekozen stoffen. Ik verzend deze artikelen dan binnen 2/3 weken. Als dit langer duurt dan houd ik je daarvan zeker op de hoogte. Als je meerder items besteld dan verzend ik deze gezamenlijk zodra ze af zijn

Kosten retourneren

Het is voor jou belangrijk om te weten dat ik een kleine ondernemer ben. Alle producten die ik maak, maak ik met zorg en helemaal zelf. Ik hoop dat je daar bij het bestellen rekening mee houdt. Kwalitatief goede producten leveren vind ik erg belangrijk. Wanneer je om welke reden dan ook ontevreden bent over een product,  laat het me weten, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. De kosten van het retourneren van bestelde kleding is ten allen tijde voor jou. Er zit niet heel veel marge op mijn producten om te zorgen dat ze betaalbaar blijven, dus de kosten van retourneren kan ik niet dragen.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dien jij het product in originele staat te retourneren. Het artikel dient ongedragen en ongewassen te zijn. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen door mij een mail te sturen. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van je retour teruggestort worden mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Producten die ik maak volgens de door jou opgegeven maten en specificaties kunnen niet geruild worden. Ik zal samen met je in redelijkheid kijken of het product voldoet aan de gemaakte afspraken. Het herroepingsrecht is hierop niet van toepassing. De verkoop is definitief na betaling van het product. Meer informatie over het herroepingsrecht vind je hier.