Mondkapjes

Bestel hier jouw persoonlijke mondkapje op maat. Deze stoffen zijn van 100% katoen en hebben een oekotex label. Om met niet al te veel voorraad te blijven zitten, maak ik de meeste mondkapjes op verzoek in de juiste maat. De levertijd is hierdoor iets langer. Ik probeer ze altijd binnen een week te verzenden. Heb je haast? Kies voor de kant en klare mondkapjes.

Maatvoering:

Ik maak de maskers in verschillende maten. Wil je zeker weten dat het mondmasker goed past, meet dan de lengte vanaf het puntje van je kin tot precies tussen je ogen, over de neus heen:

XS (10 cm) jonge kinderen
S (11,5 cm) oudere kinderen/kleine volwassenen
M (13 cm) volwassenen
L (14,5 cm) volwassenen
XL (16 cm) volwassenen

De gemeten centimeters zijn maxima, dus tot 11,5 cm kies je voor S, maar bij 12 cm kies je voor M. Zo zorg je ervoor dat er voldoende ruimte in het mondkapje zit om goed aan te sluiten.

Let op!

Deze mondkapjes zijn geen medische maskers! Ze worden met de grootste zorg gemaakt, van (gewone) 100% katoen. Een mondmasker kan, bij goed gebruik, helpen om de verspreiding van het virus te verminderen. Het kan helpen om druppeltjes of uitscheiding te verminderen die andere mensen zou kunnen bereiken als je praat, niest of hoest. Het dragen van een masker is geen garantie op het voorkomen van een besmetting.

Ook met mondmasker geldt, houdt 1,5 meter afstand, nies/hoest in je elleboog, was geregeld je handen. Raak tijdens het dragen het mondmasker niet aan. Wissel geregeld van mondmasker, en zorg dat het tussendoor op hoge temperatuur (60 graden) gewassen wordt.