Colsjaal! Voor jong en oud

Al een tijdje maak ik deze colsjaals. Mijn dochter, die motorisch beperkt is, vind het heel lastig om een gewon sjaal aan te doen. Ze krijgt ze niet aan, maar ook niet uit, en ze wil het zo graag zelf kunnen. Mijn peuter heeft trouwens precies hetzelfde, maar goed dat past bij zijn leeftijd ;-). Deze colsjaal is heerlijk warm. Gemaakt van tricot aan de buitenkant en heerlijk warme fleece aan de binnenkant. De sjaal is verkrijgbaar in drie verschillende maten, namelijk S, M en L. De maten verschillen onderling in hoogte en breedtemaat. Hij wordt dus steeds iets wijder, maar ook hoger per maat. Hier koop je een prachtige colsjaal op maat!

Over het algemeen is het advies om de volgende leeftijden aan te houden:

S vanaf 1 jaar tot ongeveer 4 jaar

M vanaf 4 jaar tot ongeveer 12/13 jaar

L vanaf 12/13 jaar en ook zeer geschikt voor volwassenen

Het kan natuurlijk zo zijn dat je kiest voor een maatje groter als je hem op de groei wilt.

Juist ook voor de kleintjes een colsjaal!

Een sjaal bij dreumesen of peuters omdoen is nog weleens lastig. Ze willen die knoop niet in hun nek, of ze willen het vooral “zelluf doen”. Deze colsjaal is daarbij superhandig. Want dit kunnen ze dus wel heel goed zelf, ook op het kdv op de peuterspeelzaal.

Fleece, een minder duurzame keuze

Ik weet het, fleece is een minder duurzame keus. Of althans, dat weet ik nu. Toen wist ik nog lang niet wat ik nu weet. Met de kennis van nu koop ik daarom ook geen fleece meer in. Wel verkoop ik de oude voorraad nog en gebruik de fleece op die ik nog heb. Weggooien is namelijk zeker geen duurzame keuze. Als het goed is, zie je daarom de komende tijd steeds vaker de combinatie tricot/summersweat of tricot/biofleece tegenkomen. Wil je graag nu al een echt duurzame combinatie? Let me know! Ik maak hem graag voor je!

Wil je een andere combinatie van stoffen? Kijk gerust bij de pagina Stoffen op voorraad en laat mij weten welke combinatie je wilt!

Geplaatst in Laatste nieuwtjes en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *