Over Kleine Benjamins

 

img_4920Welkom!

Welkom bij Kleine Benjamins! Sinds 2015 maak  en verkoop ik zelfgemaakte kleding in vrolijke print. Van prematuurkleding in maatje 44 tot en met de grotere kindermaten. En sinds 2017 zelfs ook dameskleding.

Handgemaakt precies op maat

Naast wat je kunt vinden op de webshop werk ik vooral graag in opdracht. Dan nemen we de juiste maten op en pas ik het kledingstuk zo aan dat het perfect past! Vooral bij jurken is het belangrijk dat de pasvorm goed is.

Blogjes

Op mijn blog schrijf ik over de nieuwe projecten die ik beleef en aanga. Daarnaast kun je wat ervaringen lezen die ik schreef voor Lotje en Co, een community voor ouders van een zorgintensief kind.

Kleine Benjamins en verantwoord ondernemen

Ik probeer zo veel mogelijk gebruik te maken van eerlijke stoffen. Stoffen die op een veilige manier gemaakt en geverfd worden en waarvoor de makers eerlijk betaald worden. Ik heb daarom besloten om vooral biologische stoffen in te gaan kopen. Daarbij zijn er steeds vaker prachtige ontwerpen te vinden.

Op dit moment is de webshop in onderhoud en kunt u tijdelijk weinig direct uit voorraad kopen. Bestellen kan altijd wel! Laat me weten wat u zoekt en ik stuur u per mail de voorbeelden.

Mail me gerust uw vragen.

Lieve groet!
Inge Kegel