Close up foto van de Der Einsame Wolf summersweat, donkerblauwe summersweat en boordstof blauw/wit gestreept - Najaarscollectie 2018 Kleine Benjamins

Herfstcollectie 2018 – Biologische Summersweats van Lillestof

Hard aan het werken aan de nieuwe herfstcollectie!

Close up foto van de Wintergirl summersweat, oranje summersweat en boordstof geel/oranje gestreept - Najaarscollectie 2018 Kleine Benjamins

Summersweat Wintergirl en Oranje met de boordstof combi geel/oranje gestreept – Najaarscollectie 2018

De zomer loopt op zijn einde, en dat vraagt om andere kleding. De korte broeken en t-shirts gaan de kast weer in voor misschien nog het volgende seizoen en de truien komen weer uit de kast. Een tijd geleden al kocht ik een aantal nieuwe stoffen voor mijn herfstcollectie!

Kleine Benjamins gaat biologisch

Het gaat goed, ik krijg steeds meer opdrachten en steeds meer mensen weten de weg naar KWEEK Conceptstore te vinden. Dat is erg fijn, maar nu blijkt dat ik dan toch vaak stoffen tekort kom. Ik kocht vaak hier en daar bij verschillende webshops stoffen per 1 á 2 meter om zo een kleine collectie te kunnen maken. Te vaak moest ik mensen teleur stellen.

Biologische summersweat – Lillestof

Close up foto van de Der Tanzende Wolf summersweat, donkerblauwe summersweat en boordstof blauw/wit gestreept - Najaarscollectie 2018 Kleine Benjamins

Summersweat Der Tanzende Wolf en Donkerblauw met de boordstof combi blauw/wit gestreept – Najaarscollectie 2018

Vooral bij Hazeltjes kocht ik al jaren de leukste stoffen. Vooral de designs van Lillestof vind ik erg mooi. De stoffen van de herfstcollectie komen dan ook nu bij Lillestof vandaan. De biologisch summersweat die ik heb is dikker dan normale tricot maar daardoor heerlijk voor broeken, dikkere t-shirts en sweaters. En wat ik zelf supertof vind, ze hebben ook altijd hele toffe ontwerpen voor jongens. Dus in deze collectie vind je toffe stoffen voor allebei! Om te beginnen heb ik vier ontwerpen ingekocht, en ik hoop komende weken deze collectie nog met andere desings aan te vullen.

Close up foto van de Rumble in the Jungle summersweat en donkerbruin summersweat - Najaarscollectie 2018 Kleine Benjamins

Summersweat Rumble in the Jungle met de combi donkerbruin – Najaarscollectie 2018

En andere stoffen dan?

Natuurlijk blijft het mogelijk om ook andere stoffen te bestellen, deze zal ik alleen niet groot inkopen, maar alleen op aanvraag. Hiermee probeer ik de uit de hand gelopen stoffenkast een beetje beperkt te houden (ik weet het, als stoffenliefhebber is dat een utopie 😉 )

Veranderingen in de webshop

Close up foto van de Der Einsame Wolf summersweat, donkerblauwe summersweat en boordstof blauw/wit gestreept - Najaarscollectie 2018 Kleine Benjamins

Summersweat Der Einsame Wolf en Donkerblauw met de boordstof combi blauw/wit gestreept – Najaarscollectie 2018

Omdat ik groter inkoop is het nu makkelijker om een specifieke bestelling te doen. Voorheen stond er alleen in de webshop wat ik had gemaakt, en als jouw maat er niet meer bijzat had je pech. Nu kun je niet alleen kiezen of je een t-shirt, trui, broek of wat anders wilt. Maar ook precies zelf welke stof je wilt (uit voorraad of op bestelling).

Toch een specifieke vraag die je niet vind op de site? Stuur mij een mail, en ik kijk wat er mogelijk is!

Geplaatst in Kleine Benjamins, Laatste nieuwtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *